MetMichiel summer soundtracks

Zomer, dan denk je aan: zon, zee, strand en natuurlijk bijbehorende zonnige soundtracks! Michiel heeft meerdere muzikale lijstjes voor het ultieme zon-op-je-bol-drankje-in-je-hand-en-voeten-in-het-zand-gevoel.

Aan welk zomers lijstje heb jij behoefte?

Geef het onderaan dit bericht door!

Vrolijke liedjes

Wie wordt er nou niet vrolijk van de zon! Mocht je toch een beetje extra hulp nodig hebben, dan helpt deze lijst gegarandeerd. 

>> Check hier de Happy zin in 13 vrolijke liedjes?-lijst

Sunsetters

De ideale soundtrack om te luisteren wanneer je geniet van een warme zomeravond terwijl het zonnetje langzaam zakt.

>> Naar de sunsetter-playlist

Zomertijd

Time flies when you're having fun. Gelukkig kun je dankzij de zomertijd 's avonds net iets langer van de zon genieten op het terras. Vier dit heugelijke tijd-feit met de Waar blijft de tijd-lijst.

>> 16 keer waar blijft de tijd

Vive la France

Frankrijk was en is nog steeds een van de favoriete vakantielanden voor veel Nederlanders. Grote kans dat je als kind 's zomers wel eens met een handje vol muntjes bij de boulangerie hebt gestaan voor 'une baguette, s'ill vous plait'. En dan maar hopen dat hij snapte dat je een stokbrood wilde. Lang leve de nostalgie en vive la France, met deze lijst vol chansons!

>> 10 Franse liedjes

Buitenspelen

Over nostalgie gesproken, wat was er 's zomers nou fijner dan lekker buitenspelen! Daarom de playlist met tracks die ab-so-luut niet mogen ontbreken tijdens het buitenspelen.

>> 7 Liedjes om buiten te spelen

Pretparken

Vakantietijd betekent ook af en toe een dagje naar een pretpark. Deze is voor in de auto op weg naar alle achtbanen, draaimolens en darkrides: de ultieme pretpark playlist.

>> 11 keer over de kop

Spaanse liedjes

Al jarenlang hét favoriete vakantieland voor vele Nederlanders: Spanje! Daarom hier een muzikale Hoe & Wat in het Spaans. Check het lijstje vol Spaanstalige liedjes. Costa? Niks, is helemaal gratis!

>> 11 keer Let's get Spanish

Naar het strand

Hittegolf? Massaal met z'n allen in de file naar de kust. Met deze playlist ben je helemaal voorbereid op een dagje strand, zon en zee!

>> 10 x Life's a beach

Reacties (1)
19 mrt 2015 4:00 Thamii
John zegt op 12 februari 2013 om 17:40:Q: Wat is de rliueotse van het scherm? (kan ik zo snel niet online vinden, en misschien hebben jullie het op de verpakking staan ofzo).. en welke formaten/containers kan deze speler aan? (met name dan of hij de h.264 streams in plaats van in een mp4 container ook in een mkv container aan kan??)
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.