Lowlands artiesten

De eerste echte nummer 1-hit

Voor Lowlands 2014 van start ging, bereidde Michiel je voor met een aantal Specials, met daarin de ins en outs over o.a. Triggerfinger, Stromae en Kaiser Chiefs!

Kaiser Chiefs staan al tien jaar garant voor springende festivalweides en dampende concertzalen. In 2005 braken de jongens door met hun super aanstekelijke song 'Oh My God'. Met hun indie rock om op te springen, met een vleugje punkrock uit de jaren '70, denk aan The Clash en The Sex Pistols, maken ze van elk festival een feestje!

Kaiser Chiefs staan al tien jaar garant voor springende festivalweides en dampende concertzalen. In 2005 braken de jongens door met hun super aanstekelijke song 'Oh My God'.

Kaiser Chiefs graag geziene gasten op Lowlands

De band speelde dat jaar en in de daaropvolgende jaren regelmatig de Alpha tent of de Pinkpop mainstage plat. En niet alleen in Nederland waren ze een succes! Al snel tourden de boys de hele wereld over. In 2007 kwam het tweede album Yours Truly, Angry Mob uit, met daarop hun eerste echte nummer 1 hit: 'Ruby'!

>> Bekijk hier de rest van deze Special

Luister naar het fragment:

Alle MetMichiel Lowlands Artiesten Specials

Muziekliefhebbers uit alle windstreken strijken vanaf 15 augustus weer drie dagen neer in Biddinghuizen om te genieten van de meest diverse muziek. Kun je er niet bij zijn, of ben je erbij maar kun je niet wachten tot het zover is? Dan zit je hier goed met heel veel Lowlands (voor)pret.

Michiel heeft meerdere artiesten die op Lowlands zullen optreden in de spreekwoordelijke spotlights gezet. Hij licht ze uit in uitgebreide Specials.

Check hier alle Lowlands Artiesten Special!